Er is geen plek waar we ons meer op ons gemak voelen dan thuis.  Om thuis ook daadwerkelijk thuis te laten voelen, pas je het aan aan je eigen smaak. Dit doe je onder andere door het juiste meubilair te kiezen, een geschikte vloer te leggen en je favoriete wanddecoratie te gebruiken.  Dit kan je bijvoorbeeld doen door de muren een mooi kleurtje te geven, maar wil je de wanden echt persoonlijk maken, dan kies je voor een Eijffinger behang!

Eijffinger behang en interieurstoffen

Eijffinger is de marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen in Nederland en is inmiddels actief in meer dan 90 landen. Het Haagse bedrijf is al ruim 135 jaar actief in de interieurbranche. Door de unieke designs weet Eijffinger zich te onderscheiden. Inspiratie wordt gehaald uit alledaagse dingen en voornamelijk de natuur. Van regendruppels die zich hebben verzameld op een blaadje tot de wind die een kilometerslang reliëf blaast in het zand, deze vanzelfsprekende patronen worden gebruikt ter inspiratie van nieuw behang.

Naast behang ontwerpt Eijffinger ook stoffen. Het aanbod in stoffen is zeer divers. Zo zijn er onder andere de categorieën transparant, borduur, weefstof, drukstof, kamerhoog, meubelstof, in between. Qua stijlen is er ook genoeg keuze. Of je nou gaat voor ruiten/strepen, uni’s, stippen, bladeren, bloemen, ornamenten, dierenhuiden of structuren, Eijffinger heeft het!

Eijffinger behang online kopen

Ben je benieuwd of Eijffinger een geschikt behang heeft voor jou? Bekijk dan snel het complete assortiment Eijffinger behang. Op de site van NuBehangen kun je naast behang tevens terecht voor onder andere wandposters, wandpanelen en alle benodigdheden op het behang strak op de muur te krijgen. Koop je behang bij Nubehangen.nl? Dan ontvang je een gratis behangset! En mocht je vragen hebben over je behang, dan kun je ze altijd mailen, bellen, of je kunt met ze chatten.