Een badkamer is misschien wel het vertrek in je huis dat het meest privé is. Het is daarom heerlijk als het precies bij jou past. Het is natuurlijk ideaal als je je badkamer helemaal zelf kunt inrichten, maar ook als je maar een deel van het sanitair kunt uitkiezen maakt dat al een wereld van verschil.

Luxe extra’s in je badkamer

De voorkeuren voor het sanitair in de badkamer lopen sterk uiteen. Misschien word jij wel helemaal gelukkig van een ligbad of misschien zelfs een bubbelbad, terwijl een ander een bad volstrekt overbodig vindt. Diegene kiest liever voor een losstaande douche, al dan niet met luxe extra’s als massagestralen of een dubbele douchekop. Natuurlijk kun je ook kiezen voor bad én douche, of een combinatie van beide.

Grote keus aan sanitair

Bij de keuze voor je sanitair ben je natuurlijk sterk afhankelijk van de hoeveelheid vierkante meters die je badkamer beslaat. Mensen met weinig ruimte zullen uitkomen op een douche of een bad-douche-combinatie, en een enkele wastafel in plaats van een dubbele. Als je genoeg ruimte hebt is de keuze natuurlijk groter maar niet per se makkelijker, want het aanbod aan mooi sanitair is enorm. Naast het selecteren van een bad, douche en wastafel, heb je natuurlijk ook een wc, radiatoren en een of meerdere badkamermeubels nodig om je verzorgingsproducten en handdoeken in op te bergen.

Kies de stijl die bij je past

Bovendien speelt je smaak qua stijl en kleur eveneens een grote rol bij de aankoop van badkamersanitair. Weinig mensen zullen nog warmlopen voor een badkamer met bruine, oranje of donkergroene tegels, maar wat wil je dan wel? Wil je alles helemaal wit, ligt je voorkeur bij de tinten zwart en grijs of wil je houtkleurige elementen erin? Houd je van modern, van een wat meer brocante stijl, of stiekem toch van de retro-kleuren bruin, donkergroen en oranje? Kijk op onze website en laat je inspireren.