Wandaccessoires, elk huis heeft wel iets aan de muur hangen. Het is een leuke en simpele manier om je interieur echt karakter mee te geven.

Tegenwoordig is er veel keuze uit verschillende soorten wanddecoratie. Hieronder hebben we drie originele manieren voor je opgesomd om je woonkamer om te toveren.

Muurstickers

Muurstickers zijn al wat langer op de markt. Ze worden steeds gemakkelijker in gebruik en worden inmiddels in vele woon- en slaapkamers opgeplakt.

Zo kun je er voor kiezen om je kinderkamer te voorzien van leuke Disney muurstickers of plak je de gehele wand vol met dieren. Zo worden je kinderen elke dag wakker in een ware dierentuin.

Tegenwoordig zijn er steeds meer leuke mogelijkheden om je muren te personaliseren. Hieronder zie je een voorbeeld een fotolijst boom. Zo word je elke wakker met de mooiste herinneringen aan de muur.

Fotolijst boom

Maar ook eigen persoonlijke teksten zijn erg leuk met een muursticker. Plak je lijfspreuk, familienamen of een bedrijfsnaam op de muur.

Displates

Displates zijn een nieuwe populaire vorm van wanddecoratie. Vergelijk het met posters gemaakt van metaal. Je kunt simpelweg een magneet op je muur plakken en vervolgens de displate aanbrengen. Meer dan 1000 talenvolle kunstenaars hebben inmiddels displates ontworpen. Van dieren tot filmsterren, keuze genoeg!

Displates

Ogu

Ogu is een nieuwe wanddecoratie trend. Met Ogu creëer je doormiddel van foto’s een eigen unieke wandcollage zonder er veel werk aan te hebben. Door middel van plak strips kun je de Ogu gemakkelijk op je wand plakken.

Ogu