Het kiezen van een vloer is iets persoonlijks, maar sterk bepalend voor jouw inrichting en sfeer in huis. Ben jij van een strak interieur? Wil je weinig onderhoud aan de vloer? Of ga je voor knus, gezelligheid of warmte? De keuze van het soort vloer is sterk bepalend en een belangrijke basis voor in je huis.

Vloer die bij jou past

Wat wij steeds meer zien is dat steeds meer mensen voor een houten vloer kiezen. Door de drukte van het werk, vinden mensen een gezellig (t)huis steeds belangrijker. Er zijn vele verschillende vormen en maten houten vloeren. Een massief houten vloer of parket wat in verschillende vormen gelegd kan worden. Iedere vloer heeft zijn eigen kenmerken en voor- en nadelen.

Soorten vloeren

Voor parket is er bijvoorbeeld lamelparket, fineerparket, visgraat legvorm, tapisparket en bourgogne parket. Met planken heb je de keuze uit systeemplanken, waarbij er weinig last is van kiertjes tussen de vloer. Wil je een vloer van massief hout? Ook hierin zijn allerlei mogelijkheden. Jezelf hierover goed laten informeren is zeer belangrijk, omdat het sterk bepalend is voor de sfeer in jouw huis.

Afmaken met accessoires

Nadat je een nieuwe vloer hebt gelegd en de meubels weer op zijn plek staan, kan je de sfeer die jij graag wilt creëren afmaken met diverse woonaccessoires. Vloerenhuis Amsterdam is specialist in het leggen van (ambachtelijke) parketvloeren en denkt graag met je mee om van je huis een plek te maken waar je jezelf thuis voelt. Ook kun je bij ‘t Vloerenhuis terecht voor woonaccessoires. Accessoires van bekende merken als Elenora en By-Boo staan opgesteld aan de Parnassusweg 216 in Amsterdam.

Ben je opzoek naar een parketvloer? Dan zal een bezoek aan Vloerenhuis Amsterdam zeker niet voor niets zijn!