Mies & Co is een nieuw label op gebied van baby lifestyle. Het label is ontstaan uit een serie van stijlvolle zachte en stoere producten voor de allerkleinsten. Alle producten zijn gemaakt om het prille leven van een pasgeboren baby zo aangenaam en natuurlijk, én zo stylish mogelijk te maken.

Het verhaal achter Mies & Co

Het Nederlandse baby lifestyle merk Mies & Co is opgericht door een trotse mama van een dochter. Het begin van Mies & Co is ontstaan in de verbeelding van deze ambitieuze moeder na de geboorte van haar kindje, en is uiteindelijk ook nog eens werkelijkheid geworden. Het nadenken over mooie producten voor de allerkleinsten is omgezet in daden. Zoals ze het zelf omschrijft, ‘Een label wat is ontstaan uit een droom van stijlvolle zachte en stoere producten voor de allerkleinsten die passen bij de stijl van mama.’

De collectie van Mies & Co

De collectie bestaat onder andere uit voetenzakken voor in de kinderwagen, de box of voor in de Maxi-Cosi. De voetenzakken zijn gemaakt van een heerlijk zachte teddystof. Voor in het ledikantje kun je hier mooie katoenen lakentjes vinden voorzien van een hartjespatroon of een leuk dot design. Er zijn ook mooie dekentjes in de collectie, verkrijgbaar in natuurlijke kleuren, vervaardigd uit puur wol. Dit natuurlijke materiaal houdt jouw baby niet alleen warm, maar ademt ook heel goed. Wol is daardoor het beste materiaal om je kleine baby mee toe te dekken en warm te houden. Afgewerkt met schitterende details zoals een kabelstructuur met een leren band of een gestanst leren konijntje. De dekentjes zijn goed te combineren met de luxe, bijpassende lakentjes.

Het merk biedt ook bijtringen aan, vervaardigd van verschillende natuurlijke stofjes. De bijtring is bovendien heel stevig, zodat je kleine veilig zijn doorkomende tandjes in deze mooie ring kan zetten.

De luieretuis van Mies & Co zijn ook heel bijzonder. Dit is toch een item die iedere ouder met zich meedraagt op alle uitjes met de allerkleinsten. De ontwerpen waren echter nooit erg stijlvol, met felle kleuren die niet bij de outfits van de ouders passen. No more! Samen met Van Veer bags heeft Mies & Co een elegante leren diaperetui ontwikkeld. Het etui heeft twee vakken voor de luiers, doekjes en zakjes. Vervaardigd uit prachtig stoer zwart leer, en daardoor, zoals Mies & Co beloofd heeft, passend bij de stijl van mama en natuurlijk ook van papa. Bovendien zijn de diaper ‘clutches’ allemaal met de hand gemaakt en ieder item is hierdoor uniek.