Wie denkt aan een woning, denkt aan een veilige haven waar met plezier en in comfort geleefd kan worden. Dat is toch wel het minste wat je van een huis mag verwachten? Bij Groothuisbouw vinden we in ieder geval van wel! Uitgaande van deze basisgedachte hebben we de afgelopen twee decennia al meer dan tweeduizend(!) woningen gerealiseerd van een uiteenlopend aantal verschillende typen. Want of je nu in een herenhuis wilt settelen of liever in een boerderij, bij ons ben je helemaal aan het juiste adres. Jouw nieuwe adres, welteverstaan!

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij elke soort woning voor je realiseren met 100% klanttevredenheid. Van beginfase tot aflevering onderhouden wij nauw contact met je, zodat met al je wensen rekening wordt gehouden. Het is dan ook niet voor niets dat alle klanten die je voorgingen ons een 8,5 als gemiddeld rapportcijfer hebben gegeven! Daar komt dan ook nog eens bij dat je ons pas bij oplevering hoeft te betalen. Wat wil je nou nog meer?

Eigen huis ontwerpen

Omdat je bij een reeds gebouwde woning lang niet zoveel voor het kiezen hebt als je zelf zou willen, kun je in slechts enkele stappen je eigen huis ontwerpen bij Groothuisbouw!

Allereerst kies je het woningtype uit – hoog- of laagbouw of een exclusieve woning die door niemand minder dan Bertram Beerbaum ontworpen is. Vervolgens kies je het soort woning, de uitvoering, afmetingen, indeling en afwerking helemaal zelf. Zo gemakkelijk is het nou om je eigen woning te ontwerpen bij Groothuisbouw. Bovendien krijg je door onze zeven stappen te volgen een handig overzicht van de uiteindelijke kosten. Je zult hoe dan ook nooit last hebben van een verkeerd gepositioneerde deur of een ongelukkig gekozen plek voor een raam; dit hoort immers bij de indeling, waar jij de volledige controle over hebt! Ben je klaar voor het huis van je dromen? Stel deze dan helemaal zelf samen.